Hiernaast een video waarin de aansluiting van de Flosense, de werking ervan en de verschillende opties waarmee de Flosense is uitgerust, worden gevisualiseerd.

 

flosense-druk-icon  DRUK

De FloSense houdt constant de druk van het kanaal bij, dit kan in bar of kPa getoond worden. Door grenzen in te stellen kunt u de druk nauwlettend in de gaten houden. Een alarm wordt gegeven wanneer de druk onder of boven de ingestelde grenzen treed.

flosense-temp-icon  TEMPERATUUR

Temperatuur kan worden getoond in graden Celcius of Farenheit. Op het scherm en in de grafieken kunt u de in en uitvoer temperatuur terug zien. Deze data wordt opgeslagen zodat u dit later terug kunt zien.

flosense-flow-icon  STROMING

Stromingssnelheid wordt in het 4,3″ touchscreen scherm getoond als liter p/m of galon p/m. Grafiek zijn in te zien waar u kunt kiezen voor l p/m of g p/m.

 

flosense-btu-icon  BTU

Met de delta T in combinatie met de stroming berekend de FS-T400 het BTU aan vermogen van de warmte overdracht. U kunt hiermee direct zien wat uw matrijs aan energie overbrengt aan het koelmedium en wat vervolgens door de koelinstallatie moet worden teruggekoeld.

 

 

Contact

Heeft u vragen over Flosense?
Bel of mail ons.
   +31 (0)499 550520.
   info@flosense.nl

LEVERANCIER

Flosense is verkrijgbaar via
   

© 2019 – 4Moulding / Mouldshop.nl