FloSense is een flexibel bewakingssysteem dat is ontworpen voor nauwkeurige meting en bewaking van stroming-, temperatuur- en drukvariaties in het koelcircuit.

Hierdoor worden koelcircuits geoptimaliseerd waardoor een hogere productiviteit, winstgevendheid en kwaliteit worden gerealiseerd. FloSense kan op verschillende locaties in het koelcircuit worden geïnstalleerd, waaronder aan de hoofdvoeding, de stofverwarmer, de kritische koelkanalen of distributieverdeelstukken.
FloSense is snel te installeren en eenvoudig in te stellen. Het is een essentieel onderdeel van elke matrijsconfiguratie van spuitgieten en zou daarom opgenomen moeten worden in elke opstelling waar kostenbeheersing en kwaliteit belangrijke overwegingen zijn. Met behulp van deze waarden geeft Flosense een indicatie van de processtabiliteit en controleert het de efficiëntie, identificeert verspilde energie- en drukvariaties die kunnen wijzen op lekken of geblokkeerde kanalen.

Bestel nu

VIDEO

Hiernaast een video waarin de aansluiting van FloSense, de werking en de verschillende opties waarmee FloSense is uitgerust, worden getoond.


  DRUK

De FloSense houdt constant de druk van het kanaal bij, dit kan in bar of kPa getoond worden. Door grenzen in te stellen kunt u de druk nauwlettend in de gaten houden. Een alarm wordt gegeven wanneer de druk onder of boven de ingestelde grenzen treed.

  TEMPERATUUR

Temperatuur kan worden getoond in graden Celcius of Farenheit. Op het scherm en in de grafieken kunt u de in en uitvoer temperatuur terug zien. Deze data wordt opgeslagen zodat u dit later terug kunt zien.

  STROMING

Stromingssnelheid wordt in het 4,3″ touchscreen scherm getoond als liter p/m of galon p/m. Grafiek zijn in te zien waar u kunt kiezen voor l p/m of g p/m.

  BTU

Met de delta T in combinatie met de stroming berekend de FS-T400 het BTU aan vermogen van de warmte overdracht. U kunt hiermee direct zien wat uw matrijs aan energie overbrengt aan het koelmedium en wat vervolgens door de koelinstallatie moet worden teruggekoeld.

CONTACT
Heeft u vragen over
FloSense_logo
Bel of mail ons.
   +31 (0)499 550520.
   info@flosense.nl


is verkrijgbaar via

© 2019 – 4Moulding / Mouldshop.nl