FloSense

FloSense is een betaalbaar en flexibele bewakingssysteem dat is ontworpen voor nauwkeurige meting en bewaking van stroming-, temperatuur- en drukvariaties in het koelcircuit. De basis wordt gevormd door de FS-T400 controller met gebruiksvriendelijke touch-display. FloSense is uitgerust met een stromingsindicator voor een efficiëntie van een matrijskoelcircuit. FloSense toont liters/minuut, ∆T / ∆P. Voorzien van touchscreen-display en alarm met instelbare tolerantie. Berekent Reynolds-waarde (laminair c.q. turbulent), BTU koelvermogen / kW verwarmingsvermogen. De gegevens kunnen worden geëxporteerd en opgeslagen. FloSense is met behulp van de bijgeleverde beugel snel en eenvoudig aan te brengen. Ook kan FloSense door middel van geïntegreerde magneten aan de machine worden geplaatst. Twee typen sensoren zijn verkrijgbaar, sensor type FS en sensor type PS. Sensor type FS meet stroming, temperatuur en druk. Verkrijgbaar in verschillende stromingssnelheden tot en met 200 liter per minuut. De sensor type PS meet temperatuur en druk. De maximale temperatuur is 120ºC en de maximale druk is 10 bar.

Bestel nu

 

VIDEO

Hiernaast een video waarin de aansluiting van FloSense, de werking en de verschillende opties waarmee FloSense is uitgerust, worden getoond.


  DRUK

De FloSense houdt constant de druk van het kanaal bij, dit kan in bar of kPa getoond worden. Door grenzen in te stellen kunt u de druk nauwlettend in de gaten houden. Een alarm wordt gegeven wanneer de druk onder of boven de ingestelde grenzen treed.

  TEMPERATUUR

Temperatuur kan worden getoond in graden Celcius of Farenheit. Op het scherm en in de grafieken kunt u de in en uitvoer temperatuur terug zien. Deze data wordt opgeslagen zodat u dit later terug kunt zien.

  STROMING

Stromingssnelheid wordt in het 4,3″ touchscreen scherm getoond als liter p/m of galon p/m. Grafiek zijn in te zien waar u kunt kiezen voor l p/m of g p/m.

 

  BTU

Met de delta T in combinatie met de stroming berekend de FS-T400 het BTU aan vermogen van de warmte overdracht. U kunt hiermee direct zien wat uw matrijs aan energie overbrengt aan het koelmedium en wat vervolgens door de koelinstallatie moet worden teruggekoeld.

 

 

CONTACT
Heeft u vragen over
FloSense_logo
Bel of mail ons.
   +31 (0)499 550520.
   info@flosense.nl
 

 is verkrijgbaar via

© 2019 – 4Moulding / Mouldshop.nl

Top